Oranjefestival S.V.W. 24-4-2021
Oranjefestival S.V.W. 24-4-2021 Ronald Den Uil

Oranjefestival op SVW was een groot succes

Voetbal

GORINCHEM Het Oranjefestival op Sportpark Molenburg bij SVW was zaterdag een groot succes. Zeker 175 kinderen kwamen erop af. Leden, vriendjes en vriendinnetjes maar ook niet leden via Gorinchem Beweegt en andere wegen kwamen af op het festival. SVW was blij dat ondanks de huidige corona maatregelen ze weer wat leuks konden organiseren voor de kinderen.

De kinderen werden enthousiast ontvangen door de vrijwilligers en werden later in groepen op leeftijd ingedeeld. Er volgde een aantal leuke en leerzame voetbaltrainingen van de KNVB. De jeugd trainers legden elke oefening samen met de vrijwilligers uit waardoor iedereen met of zonder ervaring een lekker potje kon voetballen en plezier. Dankzij de KNVB hadden ze mooie oranje hesjes met de namen van de Oranje sterren, die met trots werden gedragen.

HANDTEKENINGEN Naast de leuke voetbal oefeningen konden de kinderen mede dankzij Gorinchem Beweegt zich heerlijk uitleven op een trampoline, springkussen en Balance bike. Ook mochten de kinderen een handtekening halen van SVW-helden van het 1ste elftal, Hoofdtrainer Tutu N’dona, David Ruane, Sten Pijlman en Pascal Jonker stonden handtekeningen uit te delen, maar vergeet niet de jeugdtrainers, ook daar wilde de kinderen maar al te graag een handtekening van.

VIDEO OPNAMES Aan het einde van de ochtend kregen de kinderen een KNVB Oranjefestival diploma, en een gevuld SVW-tasje met spullen die gesponseerd zijn door McDonalds, Hanks Metselwerken, Looza Huur, Jack Oostrum, Lidl, Patrick van Sleeuwenhoek en SVW Huisfotograaf Ronald den Uil (den Uil Fotografie) heeft de kinderen en vrijwilligers weer prachtig op de foto weten te zetten. Daarnaast werden er video opnames gemaakt zowel met drones (Fam. Van den Hurk) als camera (Fam. Vogelzang), deze zijn terug te vinden op de sociale media accounts van SVW.

advertentie