Archief BDU Media

Schelluinen verliest nipt van GVV’63

2 oktober 2021 om 19:09 Voetbal

Schelluinen Zaterdag heeft VV Schelluinen met 2-3 verloren van GVV’63. ,,Wij hadden zelf meer onze kansen moeten benutten’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils

Schelluinen – GVV’63 2-3

0-1 Michel Kooyman 1’

1-1Pascal van Delden 40’

1-2 Nick Linnenbank 75’

2-2 Erik Kerkhoven 76’

2-3 Julian Ringelberg 85’

De wedstrijd was nog maar net van start toen Michel Kooyman de bezoekers al op een 0-1-voorsprong bracht. Schelluinen herpakte zich hierna en beide teams waren aan elkaar gewaagd. Kort voor rust bracht Pascal van Delden de thuisploeg weer langszij en gingen de teams met een 1-1-ruststand naar de kleedkamers.

In de tweede helft bleven de teams gelijkwaardig aan elkaar. In de 75ste minuut brak Nick Linnenbank namens GVV’63 de ban, 1-2. Lang konden de bezoekers niet van de voorsprong genieten want nog geen minuut later maakte Erik Kerkhoven de gelijkmaker. Vervolgens leek het erop alsof Schelluinen ,,erop en erover’’ ging maar in de 85ste minuut maakte Julian Ringelberg aan die droom een einde.

Door het verlies staat Schelluinen 7e in de 3e klasse D. Komende week speelt Schelluinen uit tegen Sparta’30 in Andel, dat 9e staat na een 5-3 verlies tegen BZC’14.