JAN NOORLANDT

Tiental SVW speelt gelijk tegen Roda Boys

9 oktober 2021 om 21:20 Voetbal

GORINCHEM GVV SVW heeft zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Roda Boys/Bommelerwaard op Sportpark Molenburg. ,,Nadat we een rode kaart kregen, hebben wij de tegenstander goed tegengehouden’’, blikt SVW-trainer Tutu Ndona terug op de wedstrijd.

GVV SVW - Roda Boys/Bommelerwaard 1-1

1-0 Armand Selmani 27’

1-1 Denzel Libretto 31’

Aan het begin van de wedstrijd was de thuisploeg sterker dan de bezoekers. Na een klein half uur gespeeld te hebben was het echter Roda Boys dat de score opende, Armand Selmani maakte de 1-0. Heel erg lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong want nog geen vijf minuten later was het Denzel Libretto die op aangeven van Hicham Farhou de gelijkmaker binnenschoot. Bij het rustsignaal waren de teams nog steeds in evenwicht.

In de tweede helft begonnen de bezoekers meer de overhand te krijgen, scoren lukte echter niet en de wedstrijd leek uit te lopen op een gelijkspel. Dit was totdat tien minuten voor tijd Adem Kahraman na een overtreding met rood van het veld werd gestuurd. Hierdoor werd het in de slotfase nog even billenknijpen voor SVW maar de ploeg uit Gorinchem hield stand.

Ondanks het gelijke spel blijft SVW eerste staan in de 2e klasse F. Volgende week speelt SVW uit tegen Altena in Nieuwendijk, dat 2e staat na een 1-1 gelijkspel tegen Wieldrecht.