Jeroen van der Veer

Woudrichem verslaat Wilhelmina’26 in enerverende wedstrijd

27 november 2021 om 19:16 Voetbal

WIJK EN AALBURG Woudrichem heeft zaterdag met 2-5 gewonnen van streekgenoot Wilhelmina’26 uit Wijk en Aalburg. ,,Wij waren wat scherper vandaag’’, aldus Woudrichem-trainer Gerrie Schaap.

2-5 Wilty Schaap 88’

Woudrichem begon voortvarend aan de wedstrijd, al na twee minuten maakte Dillis de Vries de 0-1. Heel lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong omdat in de negende minuut Samuel Hartgers de stand weer gelijktrok. Hierna was Woudrichem de betere ploeg en in de 19e minuut maakte Bart van Andel de 1-2. Na een klein halfuur zette Tim Saaman de 1-3 op het scorebord en vlak voor het rustsignaal maakte WIlty Schaap ook nog de 1-4.

In de tweede helft was Wilhelmina’26 iets gevaarlijker en rond de 68ste minuut maakte Bart Jongejan nog de 2-4. Hierna zocht Woudrichem weer de aanval en alleen door een paar knappe reddingen van de doelman van de thuisploeg bleef het 2-4. Vlak voor tijd maakte Wilty Schaap zijn tweede doelpunt van de dag en zo werd het 2-5.

Door de overwinning staat Woudrichem zevende in de 2e klasse F. Volgende week komt Altena uit Nieuwendijk op bezoek, die momenteel vijfde staan.