Ab Donker

Vuren verliest nipt van Sparta’30

12 februari 2022 om 19:38 Voetbal

VUREN Zaterdag heeft Vuren met 1-2 verloren van Sparta’30 uit Andel. ,,Een heel rommelige wedstrijd met veel lange ballen van Sparta’30’’, aldus assistent-trainer Wim Bronckhorst.

Vuren - Sparta’30 1-2

Aan het begin van de wedstrijd was de thuisploeg dominant. Een paar keer was Vuren dichtbij de openingstreffer. De bezoekers waren echter af en toe ook zeer gevaarlijk door ballen diep te geven op de voorhoede. ,,In de eerste helft konden wij die aanvallen goed tegenhouden.’’

In de tweede helft was het Bjorn Paul, op aangeven van Luuk van der Vliet, die de openingstreffer maakte voor Vuren in de 56ste minuut. Met nog een kwartier op de klok kreeg Sparta’30 een strafschop na een overtreding in het zestienmetergebied van Vuren, die vervolgens binnen werd geschoten. Nog geen vijf minuten daarna was het drama compleet voor Vuren, de bezoekers kwamen op 1-2.

Door de nederlaag staat Vuren achtste in de 3e klasse D. Volgende week speelt Vuren uit tegen SV BLC in ’s-Hertogenbosch, die momenteel derde staan.