Ab Donker

Schelluinen verslaat NEO’25

5 maart 2022 om 22:15 Voetbal

SCHELLUINEN Zaterdag heeft Schelluinen met 1-0 gewonnen van NEO’25 uit Waalwijk. ,,Wij begonnen moeizaam maar hebben het daarna goed opgepakt’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils.

Schelluinen – NEO’25 1-0

1-0 Damien de Jong 38’

De thuisploeg had het moeilijk met de bezoekers in de eerste helft. Een paar keer was NEO’25 dichtbij de openingstreffer. Na een tijdje kreeg Schelluinen meer grip op de wedstrijd en in de 38ste minuut maakte Damien de Jong de 1-0.

In de tweede helft bleef Schelluinen sterker dan NEO’25 en er waren een paar kansen op de 2-0. ,,Het had eigenlijk 2-0 of 3-0 moeten staan.’’ Het verschil bleef echter bij 1 doelpunt en de bezoekers waren nog tot het einde van de wedstrijd gevaarlijk.

Door de overwinning staat Schelluinen tweede in de 3e klasse D. Volgende week komt NOAD’32, de huidige nummer 13, uit Wijk en Aalburg op bezoek.