SVW verliest na zwakke start van tweedeklasser Uno Animo

10 september 2022 om 20:56 Voetbal

LOON OP ZAND SVW heeft zaterdag met 2-1 verloren van tweedeklasser Uno Animo. ,,We kwamen de zwakke start van vandaag niet te boven’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

Uno Animo – SVW 2-1

De thuisploeg vloog uit de startblokken, al na drie minuten stond het 1-0. Nog geen tien minuten later kwam Uno Animo ook op 2-0. SVW stabiliseerde de wedstrijd hierna, maar kwam niet tot veel kansen. Bij het rustsignaal stond het nog altijd 2-0.

De bezoekers kwamen iets beter in het spel in de tweede helft. Dit resulteerde dan ook in de aansluitingstreffer van Christiaan Perrier in de 65ste minuut. SVW deed er hierna alles aan om de gelijkmaker te maken, maar die viel uiteindelijk niet.

SVW kan nog door in de beker. Volgende week zal uit tegen EBOH in Dordrecht de beslissing vallen.