Gemeente Amersfoort

Vuren komt in tweede helft tekort in Gameren

26 november 2022 om 17:59 Voetbal

GAMEREN Vuren heeft zaterdag met 3-1 verloren van GVV’63 in Gameren. ,,Het was een mooie wedstrijd voor de neutrale toeschouwer, op basis van de tweede helft verliezen wij wel terecht’’, aldus Vuren-trainer Rick Kolff.

GVV’63 – Vuren 3-1

In de eerste helft van de wedstrijd waren de ploegen aan elkaar gewaagd. De thuisploeg kwam al wel vroeg op voorsprong uit een klutsbal. Het spel ging vervolgens op en neer, en er waren kansen voor beide teams om te scoren. Alle kansen gingen echter mis en daarom was de ruststand nog altijd 1-0.

Na de pauze had GVV’63 de overhand in de wedstrijd. ,,Wij hadden het 25 minuten lang erg moeilijk.’’ Toen in de 65ste minuut de 2-0 viel ,,was de wedstrijd eigenlijk al gelopen.’’ Tien minuten later werd het ook nog 3-0. De thuisploeg nam daarna wat gas terug en uit de kansen die Vuren toen kreeg maakte Michael Tahamata nog de 3-1.

Door de nederlaag staat Vuren twaalfde in de 3e klasse E. Volgende week komt DESK uit Kaatsheuvel, de huidige nummer vijf, op bezoek.