Afbeelding
Gemeente Amersfoort

Zakelijke overwinning tiental Kozakken Boys

11 maart 2023 om 22:02 Voetbal

WERKENDAM Kozakken Boys heeft zaterdag met 2-0 gewonnen van hekkensluiter OFC uit Oostzaan. ,,We speelden een van onze mindere wedstrijden vandaag, maar toch halen we de volle buit’’, aldus Kozakken Boys-trainer Scott Calderwood. 

Kozakken Boys - OFC 2-0
1-0 Rick Mulder 62’
2-0 Lowie van Zundert 94’

OFC liet de bal aan Kozakken Boys en wachtte af op de counter. Doordat er ,,verkeerde keuzes werden gemaakt’’ kwam Kozakken Boys tot het rustsignaal niet tot scoren. 

In de tweede helft kreeg de thuisploeg iets meer grip op de wedstrijd, al was OFC een paar keer ook dichtbij de 0-1. Kozakken Boys-doelman Bryan Janssen hield zijn ploeg echter op de been met een paar knappe reddingen. In de 62ste minuut maakte Rick Mulder de verlossende 1-0. Tien minuten later kreeg diezelfde Mulder echter een rode kaart waardoor de Werkendammers met tien man kwamen te staan. OFC kon van de situatie echter geen gebruik maken en Lowie van Zundert beslechtte het lot van de bezoekers met de 2-0.

Door de overwinning staat Kozakken Boys tiende in de Tweede Divisie. Volgende week speelt de formatie van Calderwood uit tegen koploper AFC. 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie