Herovina verslaat Groot-Ammers en sluit aan bij titelrace

1 april 2023 om 22:54 Voetbal

HERWIJNEN Herovina heeft zaterdag met 4-2 gewonnen van Groot-Ammers, die daardoor de koppositie kwijtraken aan Unitas. ,,Na een ietwat lastig begin nemen we het heft in eigen handen en zijn we voor het resterende deel van de wedstrijd heer en meester’’, blikte Herovina-trainer Marcel de Groot terug op de wedstrijd.

Herovina - Groot-Ammers 4-2

Aan het begin van de wedstrijd waren de ploegen redelijk aan elkaar gewaagd. Dit was tot Jesse van Vliet in de 40ste minuut de 1-0 maakte. Op slag van rust werd het wel nog 1-1.

Na de pauze domineerde de thuisploeg de wedstrijd. Al snel werd het 2-1 via Kevin Steenbruggen en 3-1 via Wilfred van Maaren. Vlak voor tijd maakte Steenbruggen ook nog de 4-1. In de slotseconde werd het nog wel 4-2.

Door de overwinning staat Herovina derde in de 4e klasse E, met vijf punten achterstand op koploper Unitas. Zaterdag 15 april speelt de formatie van De Groot uit tegen Peursum, de huidige nummer vier.