Unitas niet opgewassen tegen koploper ADO’20

2 april 2023 om 19:28 Voetbal

HEEMSKERK Unitas heeft zondag met 3-0 verloren van ADO’20. ,,We komen al heel snel op een 2-0-achterstand tegen de koploper, dan weet je dat het lastig gaat worden. Desalniettemin speelden we een goede tweede helft’’, aldus Unitas-trainer Hans de Jong.

ADO’20 - Unitas 3-0

De thuisploeg had een flitsende start van de wedstrijd. Al binnen elf minuten stond het namelijk 2-0 door wat foutjes bij Unitas. De bezoekers kwamen daarna echter beter in het duel en hielden tot het rustsignaal de schade verder beperkt.

Na de pauze probeerde Unitas de aansluitingstreffer te maken. Door kansen van Roberts Mutzers en Mauritsio Helstone leek de 2-1 ook nog te gaan vallen. Uiteindelijk hield de koploper echter stand en werd het nog 3-0.

Door de nederlaag staat Unitas elfde in de Derde Divisie B. Volgende week komt OJC Rosmalen, de huidige nummer acht, op bezoek.