Jeroen van der Veer

Kozakken Boys verliest pijnlijk van Ijsselmeervogels

8 april 2023 om 21:29 Voetbal

SPAKENBURG Kozakken Boys heeft zaterdag met 2-1 verloren van Ijsselmeervogels. ,,In het laatste gedeelte van de wedstrijd zijn wij echt door de ondergrens gezakt’’, aldus Kozakken Boys-trainer Scott Calderwood.

Ijsselmeervogels - Kozakken Boys 2-1

In de eerste helft was er weinig spektakel van beide ploegen. Er waren weinig kansen en bij het rustsignaal stond het daarom ook nog altijd 0-0.

Na de pauze kwamen de bezoekers wat beter in de wedstrijd. Via een uitgespeelde counter maakte Kevin Vermeulen in de 73ste minuut de 0-1. Hierna waren er nog een aantal kansen om de score te vergroten, maar dat lukte uiteindelijk niet. Vervolgens nam het niveau af bij Kozakken Boys en werd het in de 82ste minuut 1-1, via Santiago Ramírez Montoya. Het ging van kwaad tot erger toen Kai Heerings in de 89ste minuut ook nog de 2-1 maakte voor de thuisploeg.

Door de nederlaag staat Kozakken Boys tiende in de Tweede Divisie. Volgende week komt TEC, de huidige nummer vijftien, op bezoek in Werkendam.