Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Tiental Unitas sleept zege over de streep in avondwedstrijd tegen TOGB

15 april 2023 om 21:29 Voetbal

BERKEL EN RODENRIJS Unitas heeft zaterdag met 0-1 gewonnen van TOGB in Berkel en Rodenrijs. ,,Wij hebben als team vandaag geweldig de overwinning over de streep getrokken’’, aldus Unitas-trainer Hans de Jong.

TOGB - Unitas 0-1

In de eerste helft was de wedstrijd redelijk in evenwicht, al hadden de bezoekers wel de wind mee. Door meer gebruik te maken van deze weersomstandigheid kwam Unitas, via een eigen doelpunt van TOGB, op 0-1 na een kwartiertje voetballen. Tot het rustsignaal bleef het vervolgens 0-1.

De thuisploeg nam in de tweede helft het heft in handen en zette Unitas volledig onder druk. De bezoekers konden onder andere door de stevige tegenwind amper uit de aanvallen van TOGB komen, maar de verdediging werkte alles goed weg. In de 80ste minuut kreeg Medhanie Habtemariam zijn tweede gele kaart waardoor Unitas met tien man verder moest. Met het mes tussen de tanden werd uiteindelijk de overwinning veiliggesteld.

Door de overwinning staat Unitas achtste in de Derde Divisie B. Volgende week komt VVSB, de huidige nummer twee, op bezoek. 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie