Afbeelding
Gemeente Amersfoort

Woudrichem schakelt tiental Arkel uit in de beker

7 september 2023 om 22:17 Voetbal

WOUDRICHEM Woudrichem heeft donderdagavond met 4-2 gewonnen van Arkel. ,,Het is jammer dat het in de tweede helft niet lukte voor ons, want in de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht’’, aldus Arkel-trainer Jerome Ceton. ,,We komen goed terug in de tweede helft van de wedstrijd’’, blikte Woudrichem-leider Fred van Straten terug op het duel.

Woudrichem - Arkel 4-2

De bezoekers waren in de eerste helft beter dan de thuisploeg. Via treffers van Jordi van Mill en Corné van Horik kwam Arkel ook op een 0-2-voorsprong.  Arkel-doelman Tomas Viset pakte voor het rustsignaal nog een strafschop, waardoor de voorsprong behouden bleef.

Na de pauze ging Woudrichem anders spelen, Arkel had hier geen antwoord op en al snel werd het 1-2 via Tim Saaman. Miguel Verbeek kreeg hierna zijn tweede gele kaart, waardoor Arkel met tien man kwam te staan. Woudrichem rook vervolgens bloed en via treffers van Mike van Wouwen (2x) en Bori Secreve werd het 4-2. 

Door de nederlaag is Arkel uitgeschakeld in de beker. Zaterdag 16 september speelt de formatie van Ceton de laatste bekerwedstrijd thuis tegen Altena. Woudrichem speelt op diezelfde dag thuis tegen SV Meerkerk.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie