Afbeelding
Ab Donker

Kozakken Boys verliest vierde wedstrijd op rij met 1-2

9 september 2023 om 21:18 Voetbal

WERKENDAM Kozakken Boys heeft zaterdag met 1-2 verloren van Katwijk. ,,Wij zitten in de hoek waar de klappen vallen, al hebben wij nu vier wedstrijden gespeeld tegen teams die vorig jaar allemaal in de top 5 zijn geëindigd”, blikte Kozakken Boys-trainer Scott Calderwood terug op de wedstrijd.

Kozakken Boys - Katwijk 1-2

Aan het begin van de wedstrijd leek er weinig aan de hand voor de ploeg van Calderwood. Dit was tot Katwijk ,,uit het niets’’ de openingstreffer maakte rond de dertigste minuut. Toen vlak voor het rustsignaal ook de 0-2 viel ,,raakte het geloof een beetje weg uit de ploeg.’’

Na de pauze ging Kozakken Boys anders spelen, waardoor er meer gevaar kwam. Katwijk werd daardoor echter ook gevaarlijker op de counter. Tien minuten voor tijd maakte Mario Bilate de aansluitingstreffer, waardoor het geloof volledig terug kwam bij Kozakken Boys. Een alles-of-niets poging voor de gelijkmaker haalde echter niks uit, waardoor het 1-2 bleef.

Door de nederlaag staat Kozakken Boys zeventiende in de Tweede Divisie. Volgende week speelt de formatie van Calderwood uit tegen Excelsior Maassluis, de huidige nummer elf. 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Marnix Van Oort
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie