Huub van Kapel uit Gorinchem
Huub van Kapel uit Gorinchem Jan van Arckel

Junioren en nieuwelingen Jan van Arckel in actie

Wielrennen

[GORINCHEM] Dit weekend waren verschillende wielrenners van Jan van Arckel actief bij wedstrijden. Zaterdag 2 juli reed nieuweling Luuk Wolthuis (Hank) in Kruiningen een aanvallende wedstrijd. Hij probeerde een aantal keer te ontsnappen aan het peloton. Uiteindelijk finishte hij op een 19e plek in het peloton.

Junioren Jan van Heukelum (Hoornaar), Patrick Blokland (Noordeloos) en Huub van Kapel (Gorinchem) stonden aan de start van de Ronde van Giessenburg. Op dit rondje door de polder werd er goed gekoerst door de jongens. Patrick reed zich in de prijzen bij een aantal premiesprints. Jan en Patrick finishten beiden in het peloton. Jan werd 14e, Patrick 20e. Huub finishte achter het peloton als 28e.

Zondag 3 juli reden Mees Bassa (Goudriaan) , Daan van Werd (Oud-Alblas) , Bram Jansen (Lexmond) en Sem van Wijngaarden (Hardinxveld-Giessendam) door de straten van Nispen. Ze hebben allemaal sterk gereden. In een sprint naar de finish met het peloton werd Sem 13e, Bram 17e, Daan 27e en Mees finishte als 31e.

advertentie
advertentie