Ruud Lammers
Ruud Lammers Onafhankelijk Papendrecht

Ruud Lammers kandidaat Provinciale Staten Zuid-Holland

11 maart 2019 om 22:52 Verkiezingen/nieuws Deel je nieuws

De Lokale Partijen Zuid-Holland (LPZH) doen mee aan de Provinciale Staten verkiezingen (Lijst 16). Het gaat de LPZH om méér inspraak in de provincie, omdat steeds meer provinciale besluiten lokaal invloed hebben. Zo besluit de provincie hoe wegen lopen en waar gemeenten huizen en kantoren mogen bouwen, speelt de provincie een grote rol bij herindelingen van gemeenten en bepaalt de provincie bijvoorbeeld waar windmolens mogen worden geplaatst. Specifiek voor Papendrecht/regio Drechtsteden bepaalt de provincie ook het beleid met betrekking tot de kwaliteit van het drinkwater en de hoeveelheid (zeer) zorgwekkende stoffen (zoals GenX) die in ons leefmilieu mogen worden gedumpt. De LPZH vinden dat er beter moet worden geluisterd en gehandeld naar wat de inwoners zelf willen. In tegenstelling tot landelijke partijen, willen de onafhankelijke en lokale partijen verenigd in LPZH het geluid van onderaf laten horen. De LPZH wil graag uw stem en uw belangen vertegenwoordigen.

 

Ruud Lammers is kandidaat voor het algemeen bestuur. “Ik wil de belangen van de inwoners graag dienen en hen in het algemeen bestuur van de Provincie Zuid-Holland vertegenwoordigen. Ik zie in de praktijk van alledag dat dát veel beter kan. Daar wil ik mij graag voor inspannen!” De kernpunten van Lammers voor de provincie zijn:

 

- Beter luisteren naar de lokale inwoners en belanghebbenden;
- Minder betalen voor provinciale opcenten en een rechtvaardiger lastenverdeling;
- Gemeenten primair aan zet bij opwekken groene stroom;
- Aanleggen Lightrail vanuit Sliedrecht via Papendrecht en Alblasserdam naar Rotterdam;

Ook gunstig voor snelle betrouwbare openbaar vervoerverbinding vanuit Gorinchem naar de regio Rotterdam en vice versa.


- GenX-vrij schoon drinkwater, grootvervuilers aanpakken.

 

Stem op woensdag 20 maart op Ruud Lammers Lokale Partijen Zuid-Holland Lijst 16 Plek 10.

Meer info op https://www.facebook.com/stemlpzh/, http://vlpzh.nl/, https://www.onafhankelijkpapendrecht.nl/provinciale-staten-verkiezingen/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie