Savourer Delicatessen in Gorinchem.
Savourer Delicatessen in Gorinchem. Michel de Groot
advertorial

Savourer: met volle teugen genieten

18 maart 2020 om 13:12 Etalage

Met volle teugen genieten. Dat is waar Savourer Delicatessen voor staat. Met een zeer gevarieerd aanbod van de beste producten zet u altijd de perfecte borrelplank op tafel.

Van Noord-Hollandse kazen tot heerlijke buitenlandse kazen, van bijzondere olijfoliën tot speciale azijnen en van droge worst tot Italiaanse wijnen en pasta's. De eerlijke kwaliteitsproducten van Savourer zijn een feestje voor uw smaakpapillen en zijn altijd zonder kunstmatige toevoegingen. Met zoveel keuze is kiezen lastig, maar Johan en Monica staan elke maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Samen met de klant gaan zij op zoek naar de producten die aansluiten bij de wensen. ,,Wij hebben geen toonbank in de winkel en staan echt náást de klant. We lopen even met u mee om iets te laten proeven of adviseren u." Of u nu een delicaat presentje voor een ander zoekt, een heerlijke borrelplank voor u zelf of gewoon een lekkere kaas voor op brood: bij Savourer vindt u het.

De feestelijk verpakte cadeaupakketten zijn bovendien helemaal naar eigen smaak samen te stellen. ,,Een kaasplank voor tien personen, maar het liefst zonder pittige kaas? Een cadeaupakket, maar zonder wijn? Geef uw wensen door en wij stellen het pakket kant en klaar voor u samen. Wij ontzorgen de klant voor ieder feestje of gelegenheid. Als de klant maar tevreden is", zo luidt het motto.

Inspiratie nodig? Met het blog op www.savourer.nl geeft Savourer Delicatessen meer informatie over haar producten. Is bij u het water in de mond gelopen en wilt u ook een heerlijke borrelplank samenstellen? Neem eens een kijkje op www.savourer.nl of breng een bezoekje aan de winkel, gelegen aan De Linie 52 in Gorinchem.

advertentie
advertentie