Afbeelding
Waterpoort Makelaars

Voordeel bij Waterpoort Makelaars

27 februari 2019 om 17:31 Nieuws

GORINCHEM Ramon Jens en Fatih Polatli zijn op 1 januari van dit jaar gestart met hun eigen makelaardij, maar ze zijn zeker geen beginners in de vastgoedbranche. Met hun ervaring van 27 respectievelijk 18 jaren in de regionale en lokale woningmarkt mogen de klanten zich verzekerd weten van een optimale kennis en kunde van de branche. Uiteraard wordt dit door de VBO certificering extern en onafhankelijk bevestigd.

door Kees Osseweijer

Wat onderscheidt Waterpoort makelaardij van hun collega's/concurrenten? Uiteraard kan men terecht voor de '"klassieke" vormen van dienstverlening, zoals de verkoop-en aankoopmakelaardij en taxatie. Maar er is meer en Ramon en Fatih sommen op, wat potentiële klanten kan doen besluiten om de "Waterpoort binnen te treden":

DE MAKELAARSCOURTAGE Door de bedrijfskosten laag te kunnen houden, is het bedrijf in staat en bereid genoegen te nemen met een provisie van 1%. Bovendien kunnen klanten er voor kiezen om zelf hun verkooppakket samen te stellen om op die manier nog meer geld te besparen. Te denken valt aan situaties waarin er al een geïnteresseerde voor de woning is of als er verkocht kan worden aan een woningzoekende uit de database van de makelaar. Er wordt dan een vaste prijs afgesproken van € 1.575,00. Kassa dus!

HUUR/VERHUURBEMIDDELING Fatih: ,,Hoe vaak komt het niet voor dat er behoefte is aan tijdelijke huur, want de wensen aangaande de overdracht van een woning stemmen lang niet altijd overeen. Onze contacten en de kennis van dit aspect hebben een grote database aan tijdelijke woonruimte opgeleverd, waardoor wij vaak aan de wensen kunnen voldoen en een koop of verkoop soepel kunnen laten verlopen."

ONAFHANKELIJKHEID ,,We kiezen bewust voor een zo optimaal mogelijke scheiding tussen de mogelijke vormen van dienstverlening in onze branche", legt Ramon uit. ,,Zo besteden we bijvoorbeeld de taxaties uit aan een onafhankelijke partij. Dan zijn onze klanten er van verzekerd dat de makelaar en de taxateur onafhankelijk van elkaar werken. Dit geldt ook voor hypothecaire financieringen." Overigens: Waterpoort levert u zelf wel een gratis waardebepaling!

Het toekomstige succes van Waterpoort Makelaars zal vooral bepaald worden door een positieve naamsbekendheid in Gorinchem en Omgeving. De in de branche lage bemiddelingstarieven voor de klanten, gepaard gaand met deskundig en vlot tot stand gekomen transactie, zijn daarvoor bepalend.

,,Aan onze kennis van Gorinchem en de regio zal het zeker niet liggen!", lachen de heren. "We zijn allebei geboren en getogen in deze stad en hebben onze netwerken!" Duidelijk is in elk geval, dat er goed is nagedacht over de strategieën die voor succes moeten gaan zorgen en die deze nieuwe makelaardij onderscheidt van anderen. In dit kader zal het zeker niet alles bepalend zijn, maar het is wel erg fijn om gratis en voor de deur van het kantoor te kunnen parkeren.

Waterpoort Makelaardij, Sint Jorisplein 25, 4205 JB Gorinchem. Telefoon: 0183-712911 of 06-37200250, mailadres: info@waterpoortmakelaars.nl

 

 

advertentie
advertentie