Opslaglocatie biedt zes verschillende maten ruimten zonder water en elektriciteit.
Opslaglocatie biedt zes verschillende maten ruimten zonder water en elektriciteit. Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

'Huren van een box is simpel'

10 april 2019 om 17:31 Nieuws

GORINCHEM Stel, je hebt dat prachtige appartement in de binnenstad op het oog. Er is maar één probleem; de bergruimte. Anthonie Benschop en Maarten Post hebben daar de oplossing voor. Op maandag 1 april hebben ze hun opslaglocatie op Papland geopend. Particulieren en bedrijven kunnen daar tijdelijk of voor langere tijd een box huren.

Soms worden zakelijke samenwerkingen niet aan de vergadertafel gesloten. Anthonie Benschop en Maarten Post beginnen te lachen als er gevraagd wordt naar de oorsprong van deze onderneming. Bijna in koor zeggen ze: ,,Het begon met een goede krat bier". Anthonie: ,,Ondernemen zit in ons bloed. We waren beide toe aan een nieuwe uitdaging en dit lijkt goed combineerbaar met onze huidige werkzaamheden. Het plan was er vier jaar terug al, want we zagen de behoefte in de markt. Toch duurde het even voor we de perfecte locatie gevonden hadden. In december kregen we de sleutel van een lege hal. We hebben vloeren gelegd, een trap en lift gebouwd en alle units neergezet, elektra en verfwerk gedaan." En lachend: ,,Maarten heeft goede connecties bij Post Metaalbewerking en dat bedrijf zit om de hoek, dus daar hebben we veel gebruik van gemaakt. We hebben ons gebouw 100 procent duurzaam gemaakt, met onder andere led verlichting en bewegingssensoren."

Opslaglocatie biedt zes verschillende maten ruimten zonder water en elektriciteit. Maarten: ,,We hebben opslagboxen van 2m2 tot 16m2. Consumenten kunnen bijvoorbeeld een ruimte huren voor huisraad of hobbyspullen. We verwachten ook winkels die een deel van hun voorraad hier stallen en webshops of bedrijven die distributiepunten over het land verdeeld hebben. Het huren van een box is heel flexibel. Na twee maanden huur kan er dagelijks opgezegd worden. De unit is met een eigen toegangscode en sleutel toegankelijk van 6 tot 23 uur. Alles is droog, verwarmd en beveiligd met onder andere een camerasysteem. Het pand is makkelijk bereikbaar, er kan met de auto een stukje naar binnen gereden worden en er zijn steekwagens en trolleys beschikbaar. Parkeerplaatsen voor de deur en een inpandig toilet maken het af. We wonen en werken beide om de hoek, dus als er iets is, zijn we er zo. We zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 9 tot 21 uur, in op zaterdag van 9 tot 17 uur."

Het concept is heel simpel. Het huren van een box daarom ook. Maarten: ,,Wij houden beide niet van kleine lettertjes. We willen de goedkoopste en transparantste in de regio zijn. Via onze website is alle informatie op te vragen en naast de huurkosten betaal je alleen de borg (eenmalig). Na een boeking is de sleuteloverdracht op de locatie zelf. We denken ook mee met onze klanten; vaak denken mensen groter dan dat ze nodig hebben, omdat ze vergeten dat er ook in de hoogte gestapeld kan worden. Als een gehuurde opslagbox toch niet passend is bij de behoefte, is er altijd wel een mouw aan te passen. We hopen Gorinchem en omgeving met deze opslaglocatie een dienst te bewijzen."

Opslaglocatie.nl – Weide 34 op Papland, Gorinchem. 085-0777400 - info@opslaglocatie.nl. Tijdelijke actie: De tweede maand gratis huren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie