Finale foto - FOTY Awards
Finale foto - FOTY Awards FOTY Awards

Zzp’er uit Gorinchem in finale Freelancer of the Year Awards Nationale zzp-prijs wordt uitgereikt tijdens Dag van de ZZP’er 19 februari 2018 om 10:53 Nieuws Deel je nieuws

Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager uit Gorinchem is doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die op zaterdag 7 april 2018 worden uitgereikt op de Dag van de ZZP’er. De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland. “Met deze verkiezing willen we de 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland telt in het zonnetje zetten,” aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer en jurylid.

Britt van Engeland is de kracht achter B. Your Event Manager. Met haar bedrijf organiseert ze allerlei evenementen tot in de puntjes. Met haar motto ‘Durf te leren van jezelf en van anderen’ gaat ze geen uitdaging in de weg. Ze ontmoet graag bedrijven die iets willen bereiken en waar een evenement een goed middel voor is.

Kwaliteitsmeting

In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben genomineerde zzp’ers en freelancers punten verzameld via stemmen en referenties van onder meer (oud-) opdrachtgevers. Op basis van de kwaliteit van deze deelnemers, die wordt gemeten op basis van de gemiddelde cijfers uit de referenties binnen deze eerste ronde, selecteert de jury de finalisten. Deze finalisten zullen tijdens een van de pitchevents hun bedrijf voor de camera presenteren.

Vakjury

In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP’er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2018 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn de kwaliteit, de focus, de passie, het succes en de ambitie van de finalist in kwestie.

Over B. Your Event Manager (http://www.byoureventmanager.com) (Britt aan het woord) >> Ik ben eventmanager en werk op zowel project als interim basis. Mijn opdrachtgevers en ook de contractvorm zijn zeer divers. Zo werk ik op freelance basis bij organisatiebureaus of werk ik op projectbasis bij een eindklant. Dit kan zowel B2B als B2C zijn of voor privé evenementen. De afgelopen periode heb ik diverse jubileum evenementen georganiseerd, openingen, relatie-evenementen en product presentaties. Organiseren zit echt in mijn DNA. Ik krijg er zo veel energie van!  

Daarnaast ben ik al jaren betrokken bij organisaties die zich inzetten voor het maatschappelijke belang ofwel goede doelen. Het gevoel dat ik met mijn kennis en ervaring iets kan bijdragen aan mensen die het hard nodig hebben, maakt mij blij.

De FOTY Awards worden dit jaar voor de vijfde achtereenvolgende keer georganiseerd door VictorMundi B.V., de initiatiefnemer van de verkiezing.

advertentie
advertentie