Opnames Rijnmond in Gorinchem

7 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Radio Rijnmond zend vrijdag 10 augustus het actualiteitenprogramma Rijnmond Nu uit vanuit Gorinchem. De hele middag is het team van Rijnmond NU aanwezig Buiten de Waterpoort, op de veerpont en op de watertaxi. De uitzending wordt uitgezonden op vrijdag 10 augustus tussen 16.00 uur en 18.00 uur.

Het actualiteitenprogramma Rijnmond NU komt deze zomer elke middag vanaf het water. In zes weken tijd bezoeken de presentatoren van Rijnmond NU al die plekken waar gewerkt wordt en vakantie gevierd wordt. Deze week van 6 tot en met tien augustus bezoeken ze verschillende veerponten in de regio. Vrijdag tien augustus is Gorinchem dus aan de beurt.

Luisteraars van Rijnmond Nu dat deze weken is omgedoopt tot Rijnmond NAT kunnen ook deelnemen aan een fotowedstrijd. Ziet u een binnenvaartcontainerschip varen met de auto van RTV-Rijnmond op het dek en de RTV-Rijnmond vlag in top? Maak er een mooie foto en verzin er een origineel foto-bijschrijft bij. De foto’s kunnen gemaild worden naar nat@rijnmond.nl

advertentie
advertentie