Alkemade en Bloemen in Theater 't Pand

26 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Alkemade en Bloemen zijn na zeven jaar meer dan alleen cabaretiers. Ze zijn vaste tekstschrijvers voor het radioprogramma Spijkers met Koppen, zijn te zien in Jack Spijkerman's Koppensnellers en in Shouf Shouf de serie. Maar bovenal maken ze theater. Zaterdag 3 november zijn ze te zien in Theater 't Pand.

Het vorige programma van Alkemade en Bloemen was volgens de pers om in een gouden lijstje te zetten. Met hun nieuwe programma ‘Wij willen ook naar huis' gaan ze voor platina. Alkemade en Bloemen staan garant voor tragikomisch theater en schrijnende scenes en zijn nog steeds met niemand te vergelijken. Alkemade en Bloemen- of zoals de pers het omschrijft- Hoe bloedmooi diepe ellende kan zijn.

Zaterdag 3 november, aanvang 20.30 uur, entree 7,50 euro.

Reserveren kan via www.theaterpand .nl of via 0183-638044 of 0183-692222.

Dinsdag 6 november wordt 'Kinsey' in het Filmhuis getoond. ,,Een drama met Liam Neeson als wetenschapper Alfred Kinsey, de eerste man die onderzoek deed naar seksualiteit en voor een hoop opschudding zorgde", zegt een woordvoerster. ,,We ontmoeten Kinsey (Liam Neeson) voor het eerst als een sociaal onaangepaste professor biologie aan de Indiana University: hij werkt aan een immensie studie over wespen en lijkt menselijk gezelschap enkel nodig te hebben voor zover het zich aanbiedt: wanneer een studente, Clara McMillen (Laura Linney) op een middag tijdens de lunch naast hem komt zitten, begint hij te vertellen over een jaar lange studiereis die hij in z’n eentje ondernam. ‘Dat moet eenzaam zijn geweest,’ zegt Clara. ‘Ik genoot ervan,’ antwoordt Kinsey."

Filmhuis, aanvang 20.15 uur. Entree € 5.00 inclusief kopje koffie of thee.

advertentie
advertentie