Carnaval 2008 gered

18 december 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De stichting Gorcums Carnaval en de familie Den Breejen van de Nieuwe Kolfbaan hebben een oplossing gevonden voor het carnaval 2008.

De grote zalen van de Nieuwe Kolfbaan krijgen een andere bestemming als wokrestaurant. Daarmee dreigden met name de grotere carnavalsfeesten op straat terecht te komen. Speciaal voor de grotere feesten wordt de locatie van restaurant Hipper omgebouwd tot Feestpaleis met een grote tent in de tuin.

Aan de achterkant van Hipper wordt een grote tent geplaatst zodat er voldoende ruimte komt voor het carnaval voor minder validen op vrijdag 1 februari. De Wink Foundation belooft hier weer een groots spektakel van te maken net zoals voorgaande jaren met veel artiesten en natuurlijk de eigen dj Andries de Swart. Zaterdagmiddag 2 februari zal hier ook de prijsuitreiking van de Carnavalsoptocht gehouden worden en zaterdagavond worden, net als voorheen, de deuren geopend om er een gezellig feest van te maken. Zondagmiddag 3 februari is het tijd voor het Kindercarnaval. Het kinderfeest werd voorheen door carnavalsvereniging de Mollen georganiseerd, maar is sinds vorig jaar een onderdeel van de Stichting Gorcums Carnaval, die er samen met Henry Wessels, Tommy Netten & Jeffery een onvergetelijke middag van maken.

advertentie
advertentie