Welzijn bij massagepraktijk Groenewoud

1 april 2008 om 00:00 Nieuws

,,Onze massages worden gegeven vanuit een holistische visie. Dit houdt in dat we de mens als geheel zien, als eenheid van lichaam en geest”, aldus Groenewoud. ,,Het is wetenschappelijk aangetoond dat massages een positief effect hebben. Het is bevorderend voor de bloedcirculatie, voor de lymfe-afvoer, het werkt pijnverminderend en bloeddrukverlagend.” Ze vermeldt met klem dat massages niet alleen bedoeld zijn voor mensen met klachten. Het is tevens preventief bedoeld, gewoon ter ontspanning en om je bewust te worden van je eigen lichaam. Welzijnsbevordering is dan ook het uitgangspunt. Er worden verschillende massages aangeboden: klassiek, energetisch, ayurvedisch, een massage ter ontspanning of een stoelmassage.

GORINCHEM - Nadat ze jarenlange ervaring heeft opgedaan op het gebied van massages is Dini Groenewoud per 1 maart een massagepraktijk gestart aan huis. De massageruimte heeft een prettige, rustige uitstraling. Alleen al de aangename geur die er heerst, werkt ontspannend. Ze is zelfstandig ondernemer maar maakt deel uit van een groot netwerk; dat is tevens waarin ze zich onderscheidt van andere massagepraktijken. Met collega-masseurs biedt ze de mogelijkheid om op locatie massages te verzorgen zoals stoelmassages bij bedrijven of aan huis bijvoorbeeld tijdens een vriendinnen- of vrijgezellendag. Voor ouderen, zieken en (verstandelijk) gehandicapten - eventueel ook op locatie - kan een massage helend werken. Mensen met een beperking verlangen vaak naar een aanraking die niet alleen functioneel van aard is. Ze ervaren tijdens een massage dat het lichaam meer is dan alleen oud, ziek of gehandicapt.

Naast tal van opleidingen studeert Groenewoud momenteel aan de Holosacademie te Utrecht en hoopt zich spoedig holistisch massagetherapeut te mogen noemen. Op de vraag hoe de samenwerking is met o.a. fysiotherapeuten en huisartsen, geeft ze aan dat ze zich sterk maakt voor een multidisciplinaire aanpak. Haar benaderingswijze sluit op voorhand niets uit en laat verschillende disciplines samengaan. Op de fit- & welness vakbeurs, gehouden in de evenementenhal te Gorinchem van 18 t/m 20 maart, stond Groenewoud als exposant. ,,Het was een groot succes omdat het een plek bij uitstek is om je netwerk uit te breiden en bedrijven in diverse branches van informatie te kunnen voorzien.”

u Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak: Massagepraktijk Groenewoud, Vijfde Uitgang 32 (begane grond en rolstoelvriendelijk).Tel. 0183 - 821065 & 06-41295858. Email: dini@massagepraktijkgroenewoud.nl. Website (in voorbereiding): www.massagepraktijkgroenewoud.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie