MV Design: Vakmanschap en eigentijds design

8 april 2008 om 00:00 Nieuws

Martin Venderbos van MV Design vertelt over zijn specialiteit: ,,Wij maken solide, robuuste ontwerpen voor binnen en buiten. Zo hebben we veel ervaring met het leveren van maatwerk. Ttafels van wel 3,5 meter zijn bijvoorbeeld geen uitzondering.”

GORINCHEM - ,,Nadat u veel tijd en energie heeft besteed aan uw huis, volgt daarna de inrichting van binnen en buiten. Wanneer uw huis of tuin niet standaard is neemt u toch ook geen genoegen met standaard meubels?”, aldus de Nederlands designsmid Martin Venderbos. Venderbos ontwerpt en maakt meubels, hekwerk en leuningen van roestvrij staal, in combinatie met andere materialen zodat de inrichting helemaal past bij het huis of de tuin. Advies, maatwerk, vakwerk en een redelijke prijs staan voorop.

Ledverlichting

MV Design volgt de trends en luistert naar de vraag van de klant. ,,Daarom hebben we bijvoorbeeld de buitendouches aan ons assortiment toegevoegd. De douches zijn eenvoudig aan te sluiten op een tuinslang en schenken de klant een heerlijke verkoelende douche wanneer zij dat willen. Deze douches gaan jaren mee. Ze zijn uiterst duurzaam.”

Venderbos vervolgt zijn verhaal: ,,Ook roestvrij stalen leuningen zijn een van onze specialismen. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan leuningen voor binnen, buiten langs een tuin, langs een trap, maar bijvoorbeeld ook voor op een boot. De leuningen kunnen we zelfs met oplaadbare ledverlichting leveren, zodat de klant geen last heeft van lelijke snoeren. Deze unieke oplossing zorgt ervoor dat de verlichting pas na 200 uren weer opgeladen hoeft te worden.”

Nieuw pand

Sinds enige tijd is MV Design gevestigd in een nieuw bedrijfspand. Tijdens de Paasshow werd het pand officieel geopend. ,,Op onze nieuwe vestiging, Kolk 29 in Arkel, hebben we ook een speciale constructie-afdeling waar bijvoorbeeld deze ledverlichting gemaakt wordt. Op deze speciale afdeling worden echter ook de opdrachten die wij onder andere van architecten, aannemingsbedrijven en bouwbedrijven krijgen vervaardigd. Eigenlijk is bijna alles wat de klant wil wel mogelijk, maar een goed advies is daarbij onontbeerlijk.”

Lopend door de showroom van MV Design vallen direct de bijzondere ontwerpen op van diverse tafels. Een tafel van roestvrijstaal, glas en met verlichting is niet iets wat je in elk huis aan zult treffen. Het buitenmeubilair is erg solide en gaat met minimaal onderhoud met gemak 25 jaar mee. Designsmid Martin adviseert persoonlijk wanneer klanten bij hem komen voor een bestelling. ,,Wat bijvoorbeeld heel belangrijk is, is de hoogte van de tafel. Soms maakt 1 centimeter al een enorm verschil tussen lekker zitten of hangen aan een tafel. daarom vragen wij de klanten de maten van de stoelen die bij de tafel moeten komen goed op te meten.”

De grote vraag naar persoonlijke ontwerpen, maatwerk in hekwerken en de constructie-uitbreiding is de reden geweest voor de verhuizing naar een groter pand en showroom. Tweede Paasdag konden klanten de showroom en de nieuwe werkplaats onder het genot van een hapje en een drankje bekijken. De vele enthousiaste reacties bleven natuurlijk niet uit en een hoop mensen wisten de showroom van MV Design gelukkig al snel te vinden.

u MV Design is gevestigd aan Kolk 29 in Arkel (tegenover industrieterrein Papland in Gorinchem. Voor meer informatie: 06 44900283, info@mv-design of www.mv-design.nl.

advertentie
advertentie