KvK informeert ondernemers over plannen Avelingen West

16 juni 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Voor de bedrijventerreinen Avelingen Oost, Avelingen West en de Schelluinsestraat is een nieuw bestemmingsplan in de maak. Om ondernemers goed te informeren over het voorontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Avelingen – Schelluinsestraat’ organiseert de KvK Midden-Nederland op dinsdag 23 juni een inloopbijeenkomst. Samen met het bestemmingsplan ligt ook de Milieueffectrapportage (MER) ´Uiterwaardvergraving Avelngen’ ter inzage.

Op de bijeenkomst kunnen ondernemers zien wat er over hun bedrijfslocaties in het plan staat. Medewerkers van de KvK zijn beschikbaar voor een toelichting en om vragen te beantwoorden. Het doel is om onduidelijkheden weg te nemen, mogelijke fouten uit het plan te halen en opmerkingen van ondernemers te inventariseren. Het plan ligt ook bij de gemeente Gorinchem ter inzage en is ook op de website van de gemeente Gorinchem terug te vinden (ontwikkelingen > ruimtelijke ordening). Tot en met 7 juli is door iedereen inspraak mogelijk op het voorontwerpbestemmingsplan en de MER.

De KvK raadt ondernemers aan kennis te nemen van de voorschriften van het nieuwe bestemmingsplan met het oog op hun bedrijfsvoering en toekomstplannen.

Belangstellenden kunnen op dinsdag 23 juni tussen 16.00 en 20.00 uur binnenlopen in het kantoor van de Kamer van Koophandel in Gorinchem, Avelingen West 3c. Ondernemers die niet in de gelegenheid zijn te komen maar wel met vragen of opmerkingen zitten, kunnen bellen met Marian van Alphen van de Kamer van Koophandel Midden-Nederland (tel. 0183-682808).

advertentie
advertentie