Rivas Zorggroep vernieuwt webwinkel voor zorghulpmiddelen

25 juni 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De vernieuwde webwinkel voor zorghulpmiddelen van Rivas Zorggroep is afgelopen week 'live' gegaan. Op de website www.rivaszorghulpmiddelen.nl staat een breed assortiment van hulpmiddelen. Het is mogelijk om artikelen te lenen (via de AWBZ), huren of kopen. Alle uitleenartikelen en zorghulpmiddelen die thuis geïnstalleerd moeten worden, worden gratis thuisbezorgd in het hele werkgebied van Rivas. Overige verkoop en/of huur artikelen tegen een bescheiden vergoeding.

De webwinkel is een aanvulling op de bestaande zorghulpmiddelenwinkels, uitleen- en servicepunten van Rivas Zorggroep in Gorinchem, Papendrecht en Vianen. Ook opende Rivas Zorggroep recent nog een nieuwe winkel in de centrale hal van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Op deze locaties kunnen cliënten nog steeds terecht voor het lenen, huren en kopen van artikelen of voor een deskundig advies.

,,Veel mensen denken nog wel eens dat zorghulpmiddelen alleen bestemd zijn voor mensen met een mobiele beperking", aldus Annie de Groot, hoofd zorghulpmiddelen bij Rivas Zorggroep. ,,Dat is echter al lang niet meer zo. Tegenwoordig bevat ons assortiment ook diverse producten voor zwangere vrouwen, voor moeder en kind of voor mensen die fit en gezond willen blijven. Van bloeddrukmeter tot lichtwekker en van hoog-laagbed tot hometrainer. Op bijna elke vraag hebben we een passend antwoord."

advertentie
advertentie