Merwedebrug dit weekend 24 uur dicht

28 juli 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdag 31 juli 21.00 uur tot zaterdag 1 augustus 21.00 uur een spoedreparatie uit aan de voegen van de Merwedebrug in de A27. De A27 richting Utrecht is voor al het verkeer afgesloten tussen knooppunt Hooipolder en knooppunt Gorinchem. Het verkeer richting Utrecht wordt omgeleid en dient rekening te houden met een langere reistijd.

Verkeer vanuit Breda wordt omgeleid via de A59, de A16 en de A15. Lokaal verkeer wordt via omleidingsroute U via de provinciale wegen naar de dichtstbijzijnde rijksweg geleid. Rijkswaterstaat stelt geen omleidingsroutes in voor het regionale en lokale verkeer van/naar het Land van Heusden en Altena. Dit verkeer kan tussen Geertruidenberg en Werkendam gebruik maken van de A27. De fietspaden van de Merwedebrug blijven beschikbaar.

De spoedreparatie aan de Merwedebrug valt samen met werkzaamheden aan de Maasbrug bij ’s-Hertogenbosch in de A2. Normaliter geldt de Merwedebrug hierbij als adviesroute. Gedurende de 24-uurs afsluiting van de A27 kunnen weggebruikers ervoor kiezen van de twee nog bruikbare rijstroken van de Maasbrug gebruik te maken óf de omleidingsroutes zoals bovenstaand te gebruiken.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie