Succesvolle Italiaanse dagen bij Auto Ames

24 november 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Om te vieren dat Auto Ames vanaf 1 november Fiat, Lancia en Alfa Romeo heeft toegevoegd aan haar merkengamma, hield het bedrijf afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag ‘open huis’. De showroom aan de Boezem 17 op bedrijventerrein Papland in Gorinchem, waar de drie Italiaanse merken zijn ondergebracht, was geheel in Italiaanse stijl gebracht.

Zo tuigde modezaak Heeren van Zuilen twee paspoppen op met Italiaanse designkleding, er waren twee classic Vespa’s van Hagemeijer Tweewielers te bewonderen en Van der Donk Interieur zorgde voor een fraaie zithoek met Italiaanse interieur. Zaterdag voorzag ijssalon Busato de bezoekers van vers Italiaans ijs. Vooral de vrijdagavond werd erg goed bezocht. Men kon genieten van heerlijke Italiaanse wijnen tijdens de wijnproeverij.

Natuurlijk kan men de komende tijd ook een kijkje komen nemen in de vernieuwde showroom. Drie Italiaanse merken bij elkaar betekent namelijk Italiaans topdesign in combinatie met sublieme techniek. Bovendien kunnen klanten nog profiteren van aantrekkelijke acties en krijgen zij bij hun bezoek aan de nieuwe showroom de komende tijd een leuke attentie.

Auto Ames is een allround autobedrijf met meer dan honderd jaar ervaring in de regio. Ervaring die ook terug te vinden is in vakmanschap en persoonlijk aandacht. ,,Dat zie je in alle geledingen van ons bedrijf”, zegt Engel Jan Ames daarover. “Persoonlijk aandacht die we vertalen naar persoonlijke mobiliteit. Niet alleen in onze showroom, maar ook in de werkplaats, waar gekwalificeerde monteurs ervoor zorgen dat onze klanten weer probleemloos de weg op kunnen.”

advertentie
advertentie