‘Een warm hart voor Italiaanse auto’s’

14 maart 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – Na een lange carrière in de autobranche koos George Houthuyzen twintig jaar geleden voor het zelfstandige ondernemerschap en werd met zijn autobedrijf ARGO Alfa Romeo dealer. In 1994 stopte hij met het dealerschap en zette het bedrijf voort onder de naam Multi Car BV. Vijf jaar geleden verhuisde de Alfa Romeo en Lancia specialist naar de huidige locatie aan de Avelingen West 27. ,,Ik draag Italiaanse auto’s nu eenmaal een warm hart toe”, laat George weten.

Door Ria Scholten

,,Italië is niet alleen toonaangevend op het gebied van kleding en schoenen, maar ook op het gebied van auto’s. Een ontwerper als Pininfarina heeft een duidelijke stempel gedrukt op de vormgeving van veel hedendaagse auto’s”, vindt George. ,,Wat ik zo mooi vind aan Italiaanse auto’s? De mix van vormgeving, sportiviteit en gevoel. Als je een auto mooi vindt dan heeft dat alles te maken met emotie.”

Het is dus niet verwonderlijk dat George en zijn twee gediplomeerde monteurs zich in hoofdzaak bezig houden met het onderhoud, APK- en aircoservice en de verkoop van nieuwe en gebruikte onderdelen van de Italiaanse merken Alfa Romeo, Lancia en Fiat. ,,Met auto’s van andere merken kunnen mensen ook bij ons terecht”, benadrukt George. ,,Verder verkopen we jonge occasions van verschillende merken. We hebben veel trouwe klanten, van wie velen al vanaf het prille begin hun auto bij ons in onderhoud hebben. Natuurlijk bieden we in geval van service of reparatie altijd vervangend vervoer aan.”

Alfa Romeo spreekt bij veel mensen tot de verbeelding en om die reden rijden er nog veel klassiekers van dit merk rond. ,,Probleem is dat onderdelen voor deze wagens moeilijk verkrijgbaar zijn”, vertelt George. ,,Via een aantal contacten in Italië kan ik er met de nodige moeite nog wel aankomen. Vooral afwerkingselementen zoals strips zijn vaak niet meer verkrijgbaar. In dat geval is er maar één optie en dat is namaken.

Verder wil ik nog iets vertellen over Multi Car Leasing, onze leasemaatschappij voor zakelijke rijders. Wij bieden hen hetzelfde comfort en de service die kenmerkend is voor ons bedrijf. Een breed scala aan leasevormen zoals full operational lease, netto operational lease en financial lease kan worden aangepast aan specifieke situaties en de wensen van de klant.”

Het twintigjarige jubileum laten George en zijn medewerkers niet ongemerkt voorbij gaan. ,,We nodigen mensen graag uit om een onderhoudsbeurt of reparatie bij ons te laten uitvoeren. Om dit extra aantrekkelijk te maken rekenen wij geen 49 euro maar 37,50 euro per uur, exclusief BTW. Wie jarig is trakteert en daarom ontvangt iedereen die een afspraak maakt voor een grote onderhoudsbeurt of reparatie een luxe Multi vlaai.”

Zie voor meer informatie de website www.multicar.nl. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar via 0183-620855.

Foto-onderschrift: George wordt geflankeerd door de monteurs Eduard Verduyn (l.) en Kevin Koppelaar.

advertentie
advertentie