Weekendafsluiting A27 bij Gorinchem

20 mei 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdag 28 mei 21.00 uur tot maandag 31 mei 05.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan de Merwedebrug. Het wegdek van de Merwedebrug wordt bijna over de gehele lengte gerepareerd. Daarnaast wordt op diverse locaties op de A27 het asfalt gerepareerd. De A27 richting Utrecht is tussen knooppunt Hooipolder en knooppunt Gorinchem het hele weekend afgesloten voor autoverkeer. Het autoverkeer richting Utrecht wordt omgeleid en dient rekening te houden met een langere reistijd. De Merwedebrug blijft in de richting Utrecht wel open voor (brom)fietsers en het openbaar vervoer.

Omleidingsroutes

Verkeer vanuit Breda richting Utrecht. Vanaf knooppunt Hooipolder via de A59 richting Made, de A16 richting Dordrecht/Rotterdam en de A15 richting Gorinchem: Volg omleidingsroute N.

Vanaf knooppunt Zonzeel via de A16 richting Rotterdam, knooppunt Ridderkerk en de A15 richting Utrecht. Volg omleidingsroute N.

Verkeer ten oosten van knooppunt Hooipolder richting Utrecht. Via de A59 richting ’s Hertogenbosch en de A2 richting Utrecht. Volg omleidingsroute U.

Voor lokaal verkeer: Lokaal verkeer wordt door middel van gele borden ter plaatse omgeleid van de provinciale wegen naar de rijksweg. De op- en afritten van de A27 richting Utrecht zijn tussen Geertruidenberg (20) en Werkendam (23) afgesloten. Volg omleidingsroute N.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Meer informatie over de werkzaamheden via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002 of kijk op www. vananaarbeter.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie