Sportweek in Haarwijk en binnenstad

28 mei 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - In de zomerweek van 11 tot en met 5 juli wordt er voor de jeugd in de leeftijd van ongeveer 6-20 jaar een sportweek georganiseerd in de Haarwijk en de Binnenstad. Deze sportweek wordt georganiseerd door een viertal kerken uit Gorinchem in samenwerking met Athletes in Action.

In de Haarwijk wordt de sportweek georganiseerd op het sportveld aan de Roedelweg/St. Hubertuslaan. In de Binnenstad zijn de activiteiten op het plein en grasveld aan de Kalkhaven. Dagelijks wordt op beide locaties van 14.00 - 21.00 uur voetbal, volleybal en basketbal gespeeld. Op vrijdag is er in de binnenstad een pannakooi (mini voetbal court) met knock out competitie in leeftijd klassen. In de Haarwijk wordt ook nog streetdance beoefend tijdens de sportweek.

Op vrijdag wordt op beide locaties een afsluitend feest georganiseerd. Toegang is gratis en de hele week door is het ook leuk voor ouders om 'langs de lijn' bij te praten.

Op zondag 17 juli is er in de Gereformeerd Kerk Vrijgemaakt aan de Kalkhaven 25 een bijeenkomst vanaf 11.00 uur. In de Haarwijk is bij de Vrije Evangelische Gemeente 'de Ark' om 10 uur aan de Kennelweg 14 een dienst. In de bijeenkomsten zal worden teruggeblikt op de sportweek en natuurlijk is er aandacht voor elkaar en zal het Woord van God centraal staan.

Voor meer informatie: www.aia-gorinchem.blogspot.com.

advertentie
advertentie