Totaalconcept voor woninginrichting

30 mei 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM- Edwin Netten zag zijn bedrijf 'Tommy Netten Wooninrichting' in de voorbije jaren veranderen van een woningstoffeerderij naar een totaal-aanbieder op het gebied van woninginrichting. Nauwlettend worden trends gevolgd, staan kwaliteit en persoonlijk contact met de klanten centraal. Een van die nieuwe trends binnen de woninginrichting zijn PVC-vloeren. Tevens heeft Edwin Netten goed nieuws voor mensen met een allergie. Sinds vorige week is hij dealer van Silvercare, een bacteriedodende vloerbedekking.

Toen vader Tommy Netten in 1974 zijn woningstoffeerderij in de Arkelstraat opende, kon hij niet vermoeden dat zijn zaak zou uitgroeien tot een speler van formaat die de klant anno 2011 een totaalconcept op het gebied van complete woninginrichting te bieden heeft.

Edwin Netten, inderdaad de broer van de Gorcumse zanger Tommy, nam in 1999 de zaak van zijn vader over, heeft het allemaal zien gebeuren: ,,Toen het bedrijf eind zeventiger jaren verhuisde naar de Korenbrugstraat, lag het accent helemaal op vloerbedekking. Ik herinner me uit die tijd dat wij wel 300 rollen op voorraad hadden. Dat moest toen wel vanwege de lange levertijden. Tegenwoordig is dat anders, omdat onze leveranciers sneller kunnen leveren."

Ook het assortiment veranderde in de loop der jaren. Woningtextiel zoals gordijnen, laminaat en binnen-zonweringen kwamen er bij. ,,Drie jaar geleden hadden we het totaalconcept helemaal rond toen echtgenote Sylvia 'Knus in Huis', opende in ons pand. Allerlei woonaccessoires, zoals kasten, stoelen, tafels en decoratieve artikelen van het bekende merk Rivièra Maison zijn er te koop.''

Is 'Knus in Huis' het domein van Edwins vrouw Sylvia, zelf houdt hij zich voornamelijk bezig met woninginrichting: ,,Bij ons heeft de klant een ruime keuze aan vloerbedekkingen. ,,Wij voeren alle grote merken zoals Parade, Bonaparte, Desso en Bewe. Zeer ruim vertegenwoordigd zijn de PVC-vloeren van onder andere het merk MFLOR. Niet dat het een nieuw product is, maar nieuw voor de particuliere markt. Het wordt al jaren gebruikt in de projectinrichting. Het is een extreem sterke en duurzame vloer; een uitstekend alternatief voor marmoleum. Het is een prachtig product dat te verkrijgen is in vele designs en kleuren. Daarnaast is het optimaal warmtegeleidend, dus bij uitstek geschikt voor huizen met vloerverwarming. Je ziet nu al dat PVC-vloeren de rol van laminaat gaan overnemen,'' laat hij enthousiast weten.

Edwin vervolgt met een nieuwtje: ,,Sinds een week zijn wij voor Gorinchem en misschien wel de regio dealer van het merk Silvercare. Het tapijt is bacteriedodend. Dat komt door de zilverionen diep in de vezels. Een echte uitkomst voor mensen met een allergie. Met alleen topproducten en kwaliteit ben je er nog niet. Het persoonlijk advies aan onze klanten is even zo belangrijk, zo niet belangrijker. Ik kom zelf altijd bij de mensen thuis. Niet alleen voor het inmeten, maar ook als binnenhuisadviseur. Dat klantcontact en persoonlijke aandacht is één van onze sterke punten. Voorts werken wij met een team van medewerksters die als stylist zijn opgeleid. Zij kunnen onze klanten adviseren op het complete gebied van woninginrichting. Daarnaast denk ik dat wij met onze prijzen tot de meest concurrerende binnen de regio behoren,'' besluit Edwin.

Meer informatie: Tommy Netten Wooninrichting, Korenbrugstraat 11 in Gorinchem. Tel. (0183)632376, Fax. (0183) 632483 of www.Tommynetten.com.

advertentie
advertentie