Thomas L'Etienne bij Jazz hall '72

7 december 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De jazzclub Jazz Hall´72 is er in geslaagd om de befaamde saxofonist en klarinettist Thomas L´Etienne naar Gorinchem te halen. Zondag 18 december verzorgt hij van 11.30 tot 13.30 uur met zijn ´Creole Jazzband´ een concert in de grote zaal van Hotel Gorinchem aan de Van Hogendorpweg 8-10 in Gorinchem. .

Rietblazer Thomas L´Etienne (Duitsland) is niet alleen een beroemdheid binnen de Europese jazzwereld, maar omringt zich ook met de jazztop uit Europa. Zo speelde trombonist Freddy John (Zweden) bij de Sammy Rimington band en het Franse Les Haricots Rouges. Docent jazzgitaar en jazzgeschiedenis Peter Mingaars (Ned) speelt op alle internationale jazzpodia en festivals en begeleidde oa. Toots Thielemans. Harry Kanters (Ned - piano) is wereldwijd een veel gevraagd en gewaardeerd jazzpianist. De Belg Karel Algoed (bas /tuba) toerde eveneens met Sammy Rimington, speelde in de vermaarde Cotton City Jazzband uit Gent en maakt nog steeds deel uit van The Swingcats. Frederik van den Berghe (Belgiê) staat in de jazzscene bekend om zijn fantasierijke spel en vaste ritme en is daarom een veelgevraagd slagwerker bij befaamde orkesten. Zoveel muzikale kunde belooft een grootse concert afsluiter in 2011.

Kaartverkoop op concertdag aan de zaal. Entrée € 10,= / JH.donateurs € 7,50 / CJP-houders € 5,=. Zie voor gedetaileerde info en concerten 2012 - www.jazzhall72.nl

advertentie
advertentie