MVV'58 - Herovina 1-2

11 december 2011 om 00:00 Nieuws

HERWIJNEN - Dat het maar bij een magere 1-2overwinning bleef, mogen de manschappen van Hans Richters zich zelf aanrekenen. Tegen het onderaan staande MVV'58 werden de meest prachtige mogelijkheden om zeep geholpen. Al in het eerste kwartier hadden er zo maar twee of drie kunnen inliggen omdat de Herwijnse spitsen duo Jeffrey van der Meijden en Kevin Steenbruggen door de ploeg uit Meteren van harte werden uitgenodigd hun kunsten te laten zien. Het was dan ook Jeffrey van der Meijden die net na de 15 minuten de verdiende voorsprong op het scorebord bracht (0-1). Met kunst en vliegwerk en met behulp van een uitstekende keepende Wessel Sennef bleven de Metenaren tot de rust op de been. Ook in het tweede bedrijf een zelfde spelbeeld, maar het duurde uiteindelijk tot de 71ste minuut alvorens de bezoekers de score verdubbelden. Wederom Van der Meijden was succesvol voor de Herwijners (0-2). Het povere MVV'58 dat bij tijd en wijlen meer oog voor de Herwijnse ledematen dan voor de bal had, kwam in blessuretijd via een makkelijk gegeven penalty nog wel dichterbij, maar wisten de verdiende overwinning van Herovina niet meer in gevaar te brengen.