Modeshow Soroptimistclub

8 maart 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Soroptimistclub Merwekring verzorgt maandag 16 april voor de 20e keer de jaarlijkse modeshow en verkoop van tweedehands kleding. De avond vindt plaats in schouwburg De Nieuwe Doelen in Gorinchem. De modeshow begint om 20.00 uur, maar de voorverkoop start al om 19.00 uur. Er is volop merkkleding van goede kwaliteit voor dames en voor kinderen vanaf circa één jaar.

De opbrengst van de verkoop gaat naar de CliniClowns. Vorig jaar was de opbrengst ruim 6.000 euro. Toegangskaarten (7,50 euro) zijn verkrijgbaar bij de entree van De Nieuwe Doelen, Haarstraat 64 Gorinchem.

Soroptimisten zijn vakvrouwen die zich inzetten voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen. Zij zijn verenigd in de Unie van de Soroptimistclubs in Nederland, Suriname en de Nederlandse Antillen. De Unie maakt deel uit van de wereldwijde serviceorganisatie Soroptimist International en kent een netwerk van 90.000 leden, verspreid over 124 landen. De Nederlandse Unie telt ca.3400 leden, verdeeld over 100 clubs. De leden van Soroptimistclub Merwekring komen uit onder meer Asperen, Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam.

advertentie
advertentie