Huisartsen en tandarts 'Dit is Mijn Lijf' in Gorinchem

8 maart 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM -Last van vreemde pijntjes, vervelende wratjes, gekke vlekjes of een slecht gebit? Inwoners van Gorinchem met een medisch probleem of een vraag kunnen zaterdag 17 maart op de Grote Markt terecht voor een gratis huisartsen- of tandartsenconsult. Huisartsen Jeanine Splinter en Felix van der Wissel en tandarts Maaike Schutjes staan daar dan met de mobiele dokterspraktijk van het RTL 4 programma 'Dit is Mijn Lijf'.

In 'Dit is Mijn Lijf' onderzoeken de drie artsen patiënten met klachten waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan of waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken. Daarvoor reizen ze ondermeer met  een mobiele spreekkamer het hele land door. In de Dit is Mijn Lijf truck kunnen patiënten met allerhande medische problemen of vragen terecht. ,,Als het mogelijk is, lossen we het probleem meteen in onze spreekkamer op", aldus huisarts Felix van der Wissel. ,,Maar sommige patiënten die zich bij de Dit is Mijn Lijf truck melden, verwijzen we door naar een goede specialist", vult zijn collega Jeanine Splinter aan. Tandarts Maaike Schutjes: ,,Iedereen met grote, maar ook zeker met kleinere mondproblemen kan zich op de Grote Markt bij mij melden. Mijn ervaring is dat ik mensen vaak met een goed advies al enorm kan helpen."

De mobiele spreekkamer van Dit is Mijn Lijf staat zaterdag 17 maart tussen 10.00 en 16.00 uur op de Grote Markt in Gorinchem.

advertentie
advertentie