Donatie aan KWF kan nieuwe fiets opleveren

8 mei 2012 om 00:00 Nieuws

Bike Totaal Gorinchem stelt voor deze actie een fiets ter beschikking om te verloten onder de donateurs. Wie 25 euro (of meer) doneert, maakt kans om een Batavus BuB speciale oranje Kika-uitvoering (Kinderen Kankervrij) ter waarde van € 499,- te winnen. Tevens worden er onder de donateurs kappersbonnen van Cosmo Hairstyling aan de Gasthuisstraat en appeltaarten verloot.

GORINCHEM - Net als veel andere Nederlanders gaat ook Pepijn Saarloos op 7 juni de uitdaging aan om de Alpe d’Huez in Frankrijk maar liefst zes keer per fiets te beklimmen om zo geld in te zamelen voor het goede doel: KWF Kankerbestrijding. Deze actie staat bekend onder de naam Alpe D’HuZes. Inmiddels heeft Pepijn Saarloos heel wat sponsors en donateurs gevonden die hem en het KWF willen steunen, maar meer geld is altijd welkom. Daarom bedacht hij samen met Bike Totaal Gorinchem een ludieke actie.

De fiets is bekijken bij Bike Totaal Gorinchem aan de Marinus Spronklaan of kijk online op www.biketotaalgorinchem.nl/alpe-dhuzes. Doneren kan via de website van Pepijn (www.pepijnsaarloos.nl) of in de winkel bij Bike Totaal Gorinchem. Donaties kunnen tot donderdag 31 mei 20.00 uur worden door gegeven. Pepijn Saarloos is bovendien aanwezig op de Open Havendag om zijn actie te promoten. Ook dan kan er direct gedoneerd worden. De verloting van de fiets vindt plaats op vrijdag 1 juni. De winnaar wordt persoonlijk benaderd en mag zijn of haar fiets bij Bike Totaal Gorinchem in ontvangst nemen.

Pepijn Saarloos werd gewezen op deze unieke sponsoractie voor het goede doel door de directrice van De Windroos, onderdeel van CS De Hoven. Inmiddels heeft hij er heel wat trainingskilometers opzitten, maar er zal nog flink getraind moeten worden om deze Hollandse berg zeker zes maal te kunnen beklimmen. Met stijgingspercentages van wel 14 % beslist geen makkelijke opgave. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave.

u Zie voor meer informatie en doneren: www.pepijnsaarloos.nl

advertentie
advertentie