Succesvolle afsluiting basketbalseizoen

3 juni 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Basketbalvereniging Goba heeft afgelopen zaterdag het seizoen afgesloten met het Nanno van Heyningen OpenMix Toernooi. Aan dit toernooi doen de jeugdleden en hun familie mee. Met meer dan begen volledig gemixte basketbalteam was het meer dan succesvol. Naast korte wedstrijdjes zijn er ook meerdere 'shooting contests' afgenomen, en liet de oudere jeugd ook enkele spectaculaire dunks zien.

Op het toernooi zijn ook de kampioenen van Meisjes Under18 en Jongens Under14 gehuldigd, waarna aansluitend aan het toernooi het seizoen ook formeel werd afgesloten met de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Voorzitter William de Ronde noemde dit seizoen één van de leukste jaargangen sinds jaren, wat vooral gekenmerkt door het veelzijdige karakter van de (basketbal)activiteiten. Hoogtepunten als het Goba Jeugdtoernooi, het basisscholentoernooi, de Teamfoto wedstrijd en de basketbalclinic door de Nederlands kampioenen (Goba Heren 1)uit 2009 zijn enkele voorbeelden uit een rijk seizoen.

Gedurende dit seizoen zijn er weer flink veel nieuwe leden aangemeld en deze groei is ook zeer goed terug te zien in het aantal personen wat zich inmiddels inzet binnen de vereniging. Het bestuur is op de ALV deels vervangen en uitgebreid tot vijf personen en zij hebben van de leden het verzoek gekregen om vooral door te gaan op het twee jaar geleden ingezette plan. Tijdens de vergadering is ook een mooi gebaar gedaan richting een aantal leden met een eervolle benoeming. Aftredend bestuurslid Ad van Dooyeweert is benoemd tot Erelid, en daarnaast zijn Jan van Wijk, Jan Verkerk en Bert van der Heul uitgeroepen tot Lid van Verdienste.

advertentie
advertentie