Spannend schoolkorfbaltoernooi

10 juni 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het schoolkorfbaltoernooi voor de basisscholen vond afgelopen woensdag en donderdag bij GKV plaats. Woensdag kwamen de groepen 6, 7 en 8 in actie. De groepen 7 sloten de dag af met een feestelijke prijsuitreiking. Donderdag vonden de finales plaats voor de groepen 6 en 8. De uiteindelijke strijd ging bij de groepen 6 tussen team Merwedonk en team. Hier kwam als winnaar de Merwedonk uit de bus.

Bij de groepen 8 ging de finale tussen twee groepen van de Regenboog, team 1 en team 3. In een super spannende en gelijk opgaande wedstrijd kwam Regenboog 1 op voorsprong door een mooi omdraaiballetje. De wedstrijd bleef op en neer golven en na meerdere kansen aan beide kanten, kwam uiteindelijk toch de gelijkmaker voor Regenboog 3. Beide ploegen bleven de aanval opzoeken en er werd leuk gespeeld. De spanning liep behoorlijk op aan het eind van de wedstrijd en bij een gelijkspel wisten de teams dat er strafworpen zouden volgen. Tijdens een laatste aanval van Regenboog 1 begon de omroeper al aan het aankondigen van het einde van de wedstrijd. Precies 2 seconden voor het eindsignaal ging de bal er in en het team van Regenboog 1 vierde uitzinnig van vreugde hun kampioenschap.

Al met al kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagd toernooi, mede (vooral) dank zij de vele vrijwilligers die zich belangeloos hebben ingezet.

advertentie
advertentie