Alle spots op My iMenso

24 september 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Een van de winkeliers, die zich tijdens het mode event op zaterdag 28 september in het Piazza Center presenteren, is Juwelier Jenny Blom. "Wij promoten op die dag de sieraden van het populaire merk My iMenso", vertelt Patricia Eggebeen in de gezellige zaak, die gevestigd is op het adres Schoutstraat 43. "De sieraden worden gedragen door de mannequins op de catwalk. Ons eigen promotieteam deelt kanskaarten uit waarmee de bezoekers mooie prijzen kunnen winnen."

Door Ria Scholten

Het sieradenmerk heeft in de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen. "Je kunt stellen dat MY iMenso de moderne versie van het antieke medaillon is", aldus Patricia. "Het bijzondere is dat het sieraad kan worden aangepast aan de persoonlijke wensen en smaak van de draagster. Dat is onder andere te danken aan de meer dan achthonderd verschillende insignia's, die gemakkelijk kunnen worden gewisseld omdat de buitenrand van het medaillon kan worden geopend. Ze zijn in vele stijlen verkrijgbaar, waardoor ze naadloos kunnen worden afgestemd op de actuele modetrends. Het is ook mogelijk om er met behulp van een geavanceerde diamond-print technologie fotogravures op aan te brengen. Zowel de medaillons als de insignia's zijn als enige uitgevoerd in écht zilver (925). Vóór de feestdagen wordt de collectie uitgebreid met ringen die eveneens kunnen worden voorzien van verschillende insignia's."

De winkel staat momenteel in het teken van de nieuwe najaarscollecties. Patricia vertelt over de laatste modetrends. "Zilver is nog steeds populair en wordt nogal eens gecombineerd met rosé en leer. Esprit heeft een fraai 'limited edition' horloge uitgebracht, dat is uitgevoerd in rosé in combinatie met een parelmoeren bruine plaat en zirkonia steentjes. Het is de prijs van 190 euro naar onze mening meer dan waard. De nieuwe Zinzi collectie wordt begin november verwacht en wordt gekenmerkt door het gebruik van mooie, diepe kleuren als koningsblauw, donkergroen en bordeaux. Met de feestdagen in het vooruitzicht heb ik een leuke cadeautip. De armbandjes van Biba zijn in vele kleuren verkrijgbaar en niet alleen grappig en decoratief, maar ook aantrekkelijk geprijsd. "

"Voor de decembermaand staat zowel voor Sint Nicolaas als voor de kerst een extra koopavond op het programma", meldt Patricia tot besluit. "We maken het voor het winkelende publiek dan extra gezellig met een drankje en een hapje en speciale kortingsacties. Voor elke klant ligt er bovendien een goodiebag klaar. Ik maak de mensen er graag nog even op attent dat het ook bij ons mogelijk is om hun aankopen te betalen met oud goud. Wij hanteren hiervoor de actuele goudkoers."

Met de kanskaarten die zaterdag worden uitgedeeld kunnen kortingsbonnen en verschillende My iMenso artikelen worden gewonnen. De hoofdprijs bestaat uit een complete set. Zie voor uitgebreide informatie over de winkel en de collectie de website: www.juwelierjennyblom.nl. De juwelierszaak is telefonisch bereikbaar via nummer 0183-632236.

advertentie
advertentie