Weer thuisnederlaag Herovina

1 december 2013 om 00:00 Nieuws

HERWIJNEN - Het werd zaterdagmiddag op De Kol een kansloze 1-4 nederlaag voor Herovina. Tegen mede subtopper Groote Lindt kwam de thuisploeg het eerste uur niet in het spel voor. Pas na de 1-3 van Roland van den Dool probeerde de ploeg van scheidend trainer Hans Richters nog iets terug te doen. De gasten uit Zwijndrecht hadden voor de thee geen kind aan Herovina. De bezoekers waren de beter voetballende ploeg, maar wisten pas na een half uur voor het eerst het Herwijnse net te vinden. Keven de Deugd was in de 32ste minuut de schutter van dienst (0-1). Na de doelwissel besliste de Bakesteinploeg het duel al na twee minuten. Steven Kramer liet doelman Walter Kornet in de 47ste minuut kansloos (0-2), waarna een minuut later de Herwijnse sluitpost wederom de gang naar het net moest maken na de 0-3 van Wesley de Snoo. Ronald van den Dool deed in de 52ste minuut nog iets terug namens Herovina (1-3). De thuisploeg veerde even op en zag dat Kevin Steenbruggen en Jeffrey van der Meijden dicht bij de aansluitingstreffer waren. Het was echter Kevin de Deugd die een kwartier voor tijd aan alle onzekerheid een einde maakte (1-4).