Winteractiviteit in Het Lingebos

16 december 2013 om 00:00 Nieuws

VUREN - Op zaterdagmiddag 28 december organiseert Staatsbosbeheer een leuke jeugdactiviteit in 'het Lingebos' in Vuren. Het is de bedoeling dat kinderen zelf aan de slag gaan in hun Speelbos 'De Kleine Waterlinie' om takken te snoeien en riet weg te halen. Dit is licht werk wat zonder problemen verricht kan worden.

De middag begint om 13.30 en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De activiteit is bestemd voor jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar met hun ouder(s). Vrijwilligers van Staatsbosbeheer zullen het geheel begeleiden.

Er wordt verzameld bij de slagbomen aan de Haarweg aan de Gorcumse kant van het Lingebos. Het parkeren is voor deelnemers gratis. De middag wordt afgesloten met een echt kampvuur waarop wat lekkers klaar gemaakt wordt. Staatsbosbeheer zorgt voor werkhandschoenen en gereedschap. De deelnemers wordt aangeraden laarzen aan te trekken en kleren die vies mogen worden. Opgeven voor deze activiteit kan via Wabe Kwant, 0183-622020 of Theo Noot, 0345-616621. De kosten voor deze middag bedragen € 3,- voor kinderen en € 5,- voor volwassenen. Er kunnen maximaal 20 deelnemers ingeschreven worden. Bij erg slecht weer kan de activiteit niet door gaan. Ingeschreven deelnemers krijgen in dat geval op tijd bericht.

advertentie
advertentie