Afbeelding
Max Liet / ZHZActueel.nl

Opnieuw eenzijdig ongeval op de Banneweg; bestuurder onder invloed van alcohol en drugs

24 november 2020 om 12:23 Ongeval

GORINCHEM Een 38-jarige man uit Gorinchem is na een ongeval aangehouden vanwege het rijden onder invloed van alcohol en drugs. Agenten zagen maandagavond 23 november 2020 rond 19.45 uur op de Banneweg in Gorinchem een auto stilstaan. Toen ze polshoogte gingen nemen, bleek de bestuurder tegen het knipperlicht van de spoorwegovergang te zijn gereden. De auto en knipperlichtinstallatie waren behoorlijk beschadigd.

Ambulancepersoneel keek de man na, hij bleek niet gewond te zijn geraakt. Uit een adem- en speekseltest kwam naar voren dat de automobilist onder invloed van alcohol en drugs zou zijn. De man is daarop aangehouden. Een arts heeft bloed afgenomen wat naar een forensisch lab wordt gestuurd. De bestuurder heeft een rijverbod gekregen en afhankelijk van de uitslag van het bloedonderzoek zal er een proces-verbaal worden opgemaakt tegen de bestuurder.

Maandagochtend vond op de Banneweg in Gorinchem eveneens een eenzijdig ongeval plaats. Ook toen ontstond behoorlijk wat schade en werd een paal omver gereden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie