Afbeelding
ZHZActueel.nl

Jongen (10) overreden door vader in Hardinxveld; team traumahelikopter assisteert

7 april 2021 om 12:00 Ongeval

H’VELD-G’DAM Een 10-jarige jongen uit Hardinxveld-Giessendam is woensdagochtend 7 april 2021 gewond geraakt bij een ongeval op de Noordstraat. De jongen werd even voor 8.30 uur door zijn vader overreden, toen de man zijn zoon met de auto bij school afzette. Het kind kwam door nog onbekende oorzaak onder de auto terecht. Politie en ambulances kwamen met spoed ter plaatse.

Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter uit Rotterdam, dat vanwege de weersomstandigheden niet kon vliegen, kwam met de auto ter plaatse. De jongen was aanspreekbaar en is door het medische personeel gestabiliseerd. Vervolgens is hij onder begeleiding van de arts van het MMT met spoedtransport naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht, laat een woordvoerder van de politie weten. Daar wordt hij behandeld.

Over de toestand van het kind is niets bekend. Agenten hebben een verklaring opgenomen van een getuige. Verkeersongevallen specialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Voor de leerlingen of ouders die getuige waren van het ongeval is slachtofferhulp beschikbaar gesteld.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie