Babyvoetjes
Babyvoetjes Pixabay.com

Relaxed bevallen vanuit regie

10 februari 2024 om 13:40 Activiteiten Deel je nieuws

Gorinchem | Vrijdag 16 februari bezoekt Etske Blom de Ouder Kind Inloop in Wijkcentrum Rozenobel om met ouders in gesprek te gaan over relaxed bevallen vanuit regie. Etske komt graag vertellen over het programma dat zij heeft ontwikkeld. Dat deed ze eerder deze maand ook al in het MamaCafé in de bibliotheek.

Tijdens het programma ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ behandelt Etske ontzettend veel onderwerpen. Na het volgen van het programma heb je een realistisch en duidelijk beeld van hoe een bevalling werkt en wat je zelf kunt doen om in regie te blijven. Je hebt geleerd hoe je een goede samenwerking aan kunt gaan met zorgverleners, ook wanneer je deze niet kent (zoals wanneer je in het ziekenhuis gaat bevallen). Daarnaast heb je kennis van hypnobirthing, weet je wat je rechten tijdens en na de bevalling zijn met betrekking tot werken, weet je wat je wensen zijn, maar weet je ook wat je kunt verwachten als alles toch opeens anders loopt.

Uiteindelijk kun je nooit voorspellen hoe je bevalling gaat verlopen, maar door kennis, actie en zelfvertrouwen kun je er wel voor zorgen dat je je droombevalling creëert, ook wanneer het allemaal niet volgens planning gaat. Wil jij hierover meepraten met Etske? Kom dan naar de Ouder Kind Inloop.

Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie