Afbeelding
Rein van der Zee

Overhandiging Stripboek Het Waterwapen in Gorinchem tijdens kick-off Vestingdriehoekdagen

27 mei 2021 om 13:09 Activiteiten

GORINCHEM Op zaterdag 29 mei, tijdens de kick-off van de Vestingdriehoekdagen, ontvangt wethouder Joost van der Geest afgevaardigde van de Gedeputeerde Staten Willy de Zoete in Gorinchem. Als gedeputeerde van Zuid-Holland zet zij zich in voor cultuur en erfgoed. Zij onderschrijft graag bijzondere initiatieven en innovatieve projecten in de provincie Zuid Holland. Op 29 mei komt zij naar de vestingstad Gorinchem om uit handen van Arjen Rijsdijk, één van de initiatiefnemers en voormalig wethouder gemeente Gorinchem, het stripboek Het Waterwapen te ontvangen. Dit officiële moment vindt plaats om 12.30 uur in de Lingehaven van Gorinchem. 

Het stripboek is een initiatief van de stichting Oude Hollandse Waterlinie i.s.m. met de provincie Zuid-Holland. Het is een eerbetoon aan het 350-jarig bestaan en neemt je mee in de geschiedenis van de Oude Hollandse Waterlinie en de gebeurtenissen uit het Rampjaar van 1672. Het stripboek is geschreven door Ad Maas en geïllustreerd door Fred de Heij.

In de Vestingdriehoek is het stripboek te verkrijgen bij Boekhandel De Mandarijn, VVV Gorinchem, Hema Zaltbommel, Slot Loevesten en Fort Vuren. Op 29 mei maak je bij deze verkooppunten kans op het winnen van een exemplaar van dit spannende stripboek. Actuele informatie over de Vestingdriehoekdagen vind je op Facebook en Instagram Vestingdriehoek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie