Afbeelding
Atelier Gorinchem

Stadswandeling met Kunstdialoog start vanaf Volkstuinvereniging Oostgracht

13 december 2021 om 21:00 Activiteiten

GORINCHEM Op woensdag 15 december is de zestiende Kunstdialoog met stadswandeling, als alternatief voor de fysieke bijeenkomsten in een zaal of buurthuis met mooie gesprekken over kunst en alles wat dat losmaakt.  Start is deze keer om 14.00 uur.

Wandel ook mee met de Kunstdialoog door steeds weer een ander verrassend deel van Gorinchem. Soms door een deel van de oude vesting, andere keren door een van de nieuwere delen. Samen kijken en praten over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger.

De wandeling met kopje koffie op woensdag 15 december start bij de ingang van de Volkstuinvereniging Oostgracht. Hier kan het gebied bekeken worden dat deel uitmaakt van de Gorinchemse vesting en waar nu de moestuinen gevestigd. De deelnemers gaan op zoek naar de geschiedenis van Gorinchem. 

Voor aanmelden en meer informatie over de stadswandeling gecombineerd met de Kunstdialoog bel (06 55962895) of mail (info@ateliergorinchem.nl ) Marleen van Zwienen van www.ateliergorinchem.nl

advertentie
advertentie