Prachtige ochtend, Avelingen in de mist
Prachtige ochtend, Avelingen in de mist Gyselle Blokland, Belle Fotografie

Stadswandeling en Kunstdialoog door Avelingen

Activiteiten

[GORINCHEM] Marleen van Zwienen van Atelier Gorinchem begeleidt woensdag 29 juni een Stadswandeling/Kunstdialoog door Natuurpark AvelingenWandel ook mee met de Kunstdialoog door steeds weer een ander verrassend deel van Gorinchem. Soms door een deel van de oude vesting, andere keren door een van de nieuwere delen.

Samen kijken en praten de wandelaars over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger. Op woensdag 29 juni van 10.00 tot 11.30 is de twaalfde keer dit jaar om elkaar op deze manier te ontmoeten. De wandeling met kopje koffie voert door Natuurpark Avelingen. Na aanmelding volgt de exacte startlocatie. Vanaf hier wandelen ze verder en gaan op zoek naar kunst en geschiedenis van Gorinchem. 

Atelier Gorinchem houdt sinds 2018 wandelingen op verschillende locaties in de stad. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving. Per keer kunnen maximaal tien mensen meewandelen. Voor aanmelden en meer informatie over de stadswandeling gecombineerd met de Kunstdialoog bel (06 55962895) of mail (info@ateliergorinchem.nl ) Marleen van Zwienen van www.ateliergorinchem.nl

advertentie
advertentie